Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Ar trebui sa-l invat altfel sa faca la olita pe baietelul meu? Are 14 luni.

Raspuns mamica: "Ar trebui sa incerci. Cu cat amani mai mult momentul cu atat va invata mai greu sa faca la olita. Se va invata cu scutec si va refuza sa stea la olita. Fiica mea la 14 luni a invatat sa faca la olita si a fost usor dar stiu copii la 2 ani care refuza sa stea la olita."

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa incrcati din timp pentru a se putea obisnui. Eu, spre exemplu, am pus-o pe fetita mea pe olita prima oara la varsta de 2 ani, nu a vrut, apoi am pus-o imbracata sa stea si sa se joace, apoi usor usor s-a invatat si acum nu mai avem probleme deloc nici cu pipi nici cu cacuta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.