Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Care ar fi cauzele unei nasteri premature?

Raspuns mamica: "Nsterea prematura se poate face in cazul in care dumneavoastra sunteti insarcinata cu gemeni sau cand dumneavoastra faceti un efort mare, sau cadeti si va loviti rau, sau cand suferiti de placenta insuficienta sau aveti colul deschis sau foarte scurt."

Raspuns mamica: "Poate fi si ceva genetic din cate am auzit mai nou, poate fi din cauza ca suferi de ceva anume si nu poti duce sarcina pana la capat, poate sa fie din cauza stresului si a oboselii, a efortului fizic, diverse complicatii care apar pe parcursul sarcinii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.