Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum ne jucam cu un copil de 2 ani in casa, pe durata iernii?

Raspuns mamica: "Pai in primul rand sunt o gramada de jocuri si lucruri pe care poti sa le faci impreuna cu copilul tau in casa pe timpul iernii. Poti sa ii cumperi acoarela si sa incercati sa pictati sau sa colorati cat mai multe carti, sa jucati tot felul de joculete spre exemplu pititea."

Raspuns mamica: "Sa construiasca, sa coloreze, sa se uite in carti cu anumalute, sunt carti care scot sunete, cu papusile sau cu masinutele, ai putea invita 1, 2 copii care sa se joace, sa mazgaleasca intr-un caiet sau pe o tabla de scris iarasi le place sau sa faca puzzle, sa potriveasca piese etc."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.