Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Stie cineva ce fel de pamant le trebuie muscatelor?

Raspuns mamica: "Este chiar o intrebare foarte interesanta pentru iubitorii de plante! Am incercat si cu pamant de pe camp... cu pamant adus de la munte... le shimbam frecvent in alte ghivece si nu intelegeam de ce nu cresc minunatele mele muscate. Am fost la un amgazin specializat si al luat un saculet de pamant fertilizat... si asa muscatele mele si-au revenit! Incearca!"

Raspuns mamica: "Mamaia mea are foarte multe muscate in ghivesci, pe balcon. Pamantul pentru ele si pentru alte flori il luam din padure, din crang, si putin nisip.Dar daca vrei sa fi sigura ca pamantul este portivit si benefic in toatalitate cerintelor unei muscate, cel mai bine poti cumpara din magazine precum dedeman sau praktiker pamatt special."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.