Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum se manifesta convulsia si din ce cazua apare ?

Raspuns mamica: "Convulsiile se manifesta brusc, incep cu tremuraturi si contractii incontrolabile si chiar cu pierderea cunostiintei. Ele apar cand sangele nu mai oxigeneaza creierul, dar pot fi provocate si de scaderea glicemiei, infectii sau intoxicatii ale organismului."

Raspuns mamica: "Convulsiile apar atunci cand febra copilului este prea mare si nu i se administreaza nimic .. Apare brusc, sub forma tremuraturilor, chiar stare de inconstienta ... Eu am vazut asa ceva, pur si simplu ai impresia ca iti vei pierde copilul in acel moment, sunt groaznice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.