Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce alimente au continut bogat de fier?

Raspuns mamica: "Fierul il gasesti in alimentele de origine animala, carnea de curcan si vita, carnea rosie in general, la curcan stiu ca copanele au mai mult fier, si tot ce este vezi verde contine fier; asa mi-a spus si mie medicul; mananca tot ce vezi verde si este comestibil."

Raspuns mamica: "Fierul il poti gasi in toate alegumele care sunt verzi broccoli, spanac; carnea de vita iarasi este un aliment care are mult fier, dar si constipa, ca si fierul luat asa picaturi sau pastile, galbenulsul de ou are fier; si pipotele si ficatul contin fier."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.