Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua










preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Ce fel de cezariana aveti? Cu taietura orizontala sau verticala?

Raspuns mamica: "Am doua! Si pot sa afirm ca ambele pentru mine sunt cele mai frumoase tatuaje ale mele! Ambele operatii sunt orizontale la distanta milimetrica una fata de cealalta si sunt orizontale. Verticale nu prea se mai fac, doar in caz de maxima urgenta daca bebelusul trebuie scos urgent."

Raspuns mamica: "Eu am facut cezariana cu taietura orizontala, deoarece nu se mai fac cu taieturi verticale deoarece sunt foarte inestetice si taietura este mare. Am mai intalnit si cazuri cu taieturi verticale dar foarte rar, acum depinde si de medicul tau ginecolog ce parere are."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email



* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi



 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.