Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Vreti sa va vindecati sufletul? Se pare ca terapia prin ras este cea mai buna....

Raspuns mamica: "Da, au dat acum ceva timp la observator special pe Antena 1 un reportaj despre terapia prin ras. Nu stiu daca rasul prin terapie iti poate vindeca complet sufletul dar macar ai putea avea cateva minute sau chiar ore de destindere totala... ar fi interesant de mers la o astfel de sedinta."

Raspuns mamica: "Depinde ce intelegi prin a-ti vindeca sufletul... eu, de exemplu, imi vindec sufletul prin rugaciune, prin mers la biserica... intr-adevar terapia prin ras este eficienta pentru a te scapa de stres, de anxietate, de depresie... acestea le numim boli ale sistemului nervos... nu cred ca are vreo legatura cu sufletul... partea cu sufletul tine mai mult de spiritualitate... parerea mea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.