Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Castanele macerate in spirt pentru ce sunt bune oare?

Raspuns mamica: "Scuze..... dar asa ceva nu exista. Cum sa consumi castane macerate in spirt? Iti distrugi stomacul si ficatul. Daca ai consumat asa ceva renunta sa mai mananci asemenea castane. Cred ca ai inteles gresit reteta de castane."

Raspuns mamica: "Din cate stiu eu sunt bune pentru reumatism, dureri musculare! Castanele trebuiesc zdobite si apoi puse la macerat in spirt mamico... sper ca stiai si asta in momentul in care ai intrebat! Se mai pot pune si in alcool nu neaparat in spirt! Au mai multe intrebuintari."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.