Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cand ii ies dintii, copilul este palid?

Raspuns mamica: "Nu, nu este palid deloc daca ii ies dintisorii, daca iti face diaree atunci da poate sa devina palid datorita deshidratarii. Dar in rest nu, mergi si fa-i analizele, o hemograma sa vezi daca are lipsa de fier, ca stiu ca lipsa de fier te face palid si poate si o calcemie si apoi vezi care sunt rezultatele."

Raspuns mamica: "Sincer nu am auzit pana acum sa fii palid din cauza dintilor, eu cred ca este alta cauza, daca este agitat, irascibil, se freaca pe gingii, baga mana in gurita, saliveaza abundent atunci este posibil sa fie de la dintisori, dar daca este palid si nu are alte simptome atunci sigur nu e de la dinti."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.