Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copii se misca pe ritmul muzicii (unii). Este bine?

Raspuns mamica: "Muzica intodeauna este bine venita in viata unui copil. Mai ales pentru cei mici pe care ii linisteste, acum cel mai bine ar fi sa pui muzica clasica deoarece asta ii calmeaza, eu am pus de cand am ramas gravida si ii placea foarte mult bebelusului, mereu se misca."

Raspuns mamica: "Da. Acest lucru inseamna ca au ureche muzicala, chiar daca nu vor avea si voce. Muzica ascultata de mama in timpul sarcinii o vor recunoaste si dupa ce micutii se vor naste. Muzica ne mangaie sufletele atat noua adultilor, cat si puiutilor nostri. Incurajatii pe micutii care au ritmul muzicii in sange si indreptatii spre dans sau instrumente muzicale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.