Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 4 ani si 8 ani « inapoi

Cum se fac testele de alergii la copiii mici?

Raspuns mamica: "Eu am mers cu fetita la alergolog cand avea 4 ani, i-a pus niste picaturi pe brat cu diversi alergeni (cei mai comuni) si pe urma a ciupito usor cu o lama de sticla ... in cazul in care se inrosea vre-o zona de pe brat isi dadea seama la ce este alergica. Cred ca sunt si niste teste de sange, dar noi nu am ajuns pana acolo."

Raspuns mamica: "Testul il poti face la alergolog. Pune o substanta pe un loc sensibil - cum ar fi sub brat. Daca apare o usoara umflatura, insotita de mancarime, roseata, acesta fiind raspunsul asteptat in cazul in care pacientul testat este alergic la substanta respectiva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.