Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copiii vostri se cearta? Ai mei au perioade cand nu se inteleg, si nu stiu cum sa trec peste.

Raspuns mamica: "Fi atenta pentru ca trebuie de mici sa le inspiri iubirea frateasca pentru a nu avea probleme mai tarziu cand in unele cazuri se naste invidia intre frati, adica ala de ce are si eu nu sau invers. Fa-i sa constientizeze ca trebuie sa fie mereu unul cu altul si sa fie intelegatori, toleranti unul cu altul si sa lase de la amandoi. In viitor o sa se aiba unul pe altul si asta conteaza pentru ca viata e tare grea."

Raspuns mamica: "Momentan, ai mei sunt mici, baiatul are 3 ani si 3 luni, fetita 8 luni jumatate, dar vreau sa zic ca se iubesc si cel mare se joaca cu ea, daca sunt eu prin bucatarie sta cu cea mica, ii da jucarii, vorbeste cu ea. Acum, sa trec la mine si la fratele meu. Si noi ne certam, ba chiar ne si bateam, muscam etc. dar nee impacam repede. Incearca sa nu faci diferente intre ei, nici macar putin, explica-le ca sunt frati si doar unil pe celalt se au si trebuie sa se iubeasca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.