Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Un copil de clasa a treia este bine sa aiba tableta cu el la scoala?

Raspuns mamica: "Nu, decat daca i se cere ! Asta e parerea mea! O poate folosi acasa dupa ce vine de la scoala! Pentru ce sa o ia cu el? Sa se laude in fata celor care au o situatie materiala mai proasta? Sa nu fie atent la ore sau si mai rau sa o strice? Tu faci cum crezi....."

Raspuns mamica: "Nu!!!! In nici un caz!!!! Exclus asa ceva! Ce sa caute copilul meu cu tableta la scoala? La scoala merge sa invete nu sa se joace pe tableta. Nu sunt de acord cu parintii care le permit copiilor sa ia cu ei tableta la scoala. Dar fiecare parinte isi educa copilul cum doreste."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.