Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce pot sa fac pentru ca fiica mea sa nu ma mai muste cand o alaptez?

Raspuns mamica: "Multe mamici se confrunta cu asa ceva, incearca sa vezi de ce va musca, poate nu prinde bine mamelonul si din cauza asta sa muste sau poate doar vrea sa se joace si nu mai ii este foame. Pentru rani sa va dati cu crema cu vitamina A este foarte buna si ajuta."

Raspuns mamica: "Nu o lasa, cand musca scoate-i sanul din gura si poti sa o certi putin, nu in sensul sa tipi la ea ci sa te prefaci suparata si ii spui ca nu e voie, sunt si niste aparatoare, daca le zic bine, la farmacie care se ataseaza pe sani si sunt speciale pentru asta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.