Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

In ce masura este normala regurgitarea?

Raspuns mamica: "Regurgitarea in general este uneori mai abundenta, dar in general ar trebui sa fie in cantitati mai mici. Spre exemplu fetita mea pana la 5 luni imi regurgita jet dupa fiecare masa, era alaptata exclusiv la san, dar imi lua in greutate. Daca ti se intampla sa verse mai mult, cu jet, atunci ar trebui sa cantariti copilul si sa vedeti daca iti ia in greutate si apoi sa mergeti la pediatru si sa vedeti ce va spune."

Raspuns mamica: "Atat timp cat copilul nu regurgiteaza in jet si nu ~toata cantitatea de kapte care o bea atunci e in regula. De obicei ei regurgiteaza surplusul de lapte, unii mai mult, altii mai putin sau deloc. Dcaca insa regurgiteaza mult si in jet atunci probabil ca are o problema, reflux esofagian sau gatstro intestinal si trebuie mers la medic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.