Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cand copilul se trage de urechi este semn ca-l doare, poate fi otita ?

Raspuns mamica: "S-ar putea incearca sa-l atingi dupa ureche si vezi daca plange, dar oricum ar fi du-te cu bebelusul la orl si vezi sa nu aibe otita saiu mai stiu eu ce. Medicul stie mai bine pentru ca au aparate bune si vad si timpanele si iti pot spune daca este vorba de vre-o infectie."

Raspuns mamica: "Daca ar avea otita nu cred ca s-ar trage de urechi ca l-ar durea, plus ca ar plange, ar face febra, de regula faci temperatura destul de ridicata cand ai otita, deci cred ca este vorba de altceva, daca nu e un tic atunci poate ca il mananca sau il deranjeaza ceva."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.