Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Febra fiicei mele creste si nu stiu ce sa mai fac.... Avem un tratamentut de la pediatru. Un sfat va rog !

Raspuns mamica: "De cat timp are febra si de cat timp ai inceput sa-i dai tratamentul? Foarte importante amandoua intrebari - daca ai inceput sa-i dai tratament de 3 zile si nu scade atunci mergi la pediatru caci nu este bine, daca insa abia ai inceput sa-i dai, ai rabdare caci pana isi face efectul mai dureaza, pana atunci antitermice, panadol cu nurofen si supozitor daca este necesar, daca are peste 38 cu 7 sa zic"

Raspuns mamica: "Incearca Novocalmin supozitor, insa este o solutie de moment pentru scaderea febrei, nu pentru tratarea cauzei febrei. Mergi neaparat la pediatru sau la medicul de familie, depinde de caz. Poate are nevoie chiar de antibiotic. Novocalminul nu trebuie sa devina o obisnuinta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.