Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Sucul de fructe este recomandat copiilor pana la 1 an ?

Raspuns mamica: "Da. Eu i-m dat la 6 luni, am inceput cu cel de mar si cel de morcov. Dai in prima zi o jumatate de lingurita de suc de mar, apoi a 2-a zi o lingurita, a 3-a zi 2 lingurite si asa mai departe pana la 7, apoi introduci pe cel de morcov: 7 linguri de mar plus o jum de lingurita de suc de morcov si asa mai departe ca si in cel de mar pana ajungi la 14 lingurite de mar amestecat cu morcov. Doar asa nu ii da prea mult deodata si nu amestecat din primele zile."

Raspuns mamica: "Cel natural facut de tine in casa, cu siguranta ca este recomandat, mai ales cel de morcov, iar cel de portocale iti va fi de mare ajutor in momentul cand copilasul tau va fi constipat, supozitoarele cu glicerina fiind mult mai incomode pentru el. Poti incerca si cel de pepene verde, e foarte bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.