Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum crezi ca le incurajati creativitatea artistica celor mici?

Raspuns mamica: "Buna, Noi pictam in fiecare zi, cu acuarele. Cumparam de fiecare data pensule si acuarele. Sa nu va mai povestesc ca de fiecare data, dupa ce termina de pictat, arata ca un zugrav. In rest coloram, desenam, cantam, ne jucam diverse jocuri pe roluri ...."

Raspuns mamica: "Lasandu-i pe ei sa faca ce le place. Spre exemplu eu am observat cu ceva timp in urma ca fetitei mele ii place sa coloreze, picteze, deseneze. Ei, imi picta des peretii, patul tot ce prindea. Am hotarat sa ii iau tot ce ii trebuie pentru pictat, desenat, si este foarte incantata, asta face toata ziua."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.