Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Cat de precise sunt rezultatele ecografiei ?

Raspuns mamica: "Depinde de medicul care iti face si iti citeste ecografia. Depinde mult si cat de vechi sau avansat este ecograful. Eu una, am facut 4 ecografii si la 3 dintre ele mi s-a spus ca am un baietan mare si sanatos, dar cand am nascut - surpriza, baiatul meu era o mandrete de fata. Cel mai bine e sa nu asculti doar parerea unui singur medic."

Raspuns mamica: "In general ar trebui sa mergi cat timp esti gravida pentru ecografiile de rutina si cele precum morfologie, dublul si triplul test la medic ecografist si nu la medicul tau ginecolog. Eu nu am facut nici o ecografie in alta parte decat la um medic ecografist pe care l-am ales la inceputul sarcinii si nu la medicul meu ginecolog."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.