Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Ce credeti despre amniocenteza? Cand se face si cum?

Raspuns mamica: "Amniocenteza este o metoda de diagnostic invaziva. Se efectueaza sub observatie ecografica, dar inainte se face un ecograf pentru a vedea pozitia fatului. Se face o punctie, se introduce un ac in peretele abdominal pana in cavitatea amniotica si se extrage cativa mililitri de lichid amniotic."

Raspuns mamica: "Analiza ce se face in sarcina pentru femeile trecute de 34 ani. Exista riscul uni avort spontan dupa ce se face, procentul este mic dar exista. Sunt cazuri de mamici la care li s-a spus ca bebe are probleme si nu au vrut sa renunte la fat si totul a fost ok dupa nastere. Fiecare mamica isi asuma riscul sa o faca in sarcina sau sa nu o faca stabileste cu medicul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.