Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » « inapoi

La ce ora ar trebui sa se culce seara un copil de 1 an?

Raspuns mamica: "Noi o culcam pe bebelusa noastra la 9 seara si dormea neintoarsa toata noaptea. Tot timpul ii faceam baita si o hraneam inainte de a o adormi. Dormea ca un ingeras. Cred ca si apa o ajuta sa se odihneasca atat de bine. Dimineata se trezea toata numai un zambet, era odihnita si pregatita pentru noi sotii."

Raspuns mamica: "Sincer fetita mea la 1 an adormea mai tarziu decat acum la 1 an si 10 luni, adormea mai tarziu pentru ca dormea si de 3 ori pe zi, acum insa doarme o singura data pe la amiza si adoarme in jur de ora 9 jumatate, uneori mai repede alteori mai tarziu ,insa pe la 10 jumatate doarme."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.