Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Pot sa alaptez imediat dupa o cezariana?

Raspuns mamica: "Da. Imediat insemnand dupa ce ai fost transferata de pe sectia de terapie intensiva. Asta se intampla dupa o zi, doua de la operatie si numai in cazul in care totul decurge normal si nu te simti rau si ai reusit sa iesi cu urina si scaunul. Dupa aceasta perioada poti alapta linistita."

Raspuns mamica: "Pentru a putea alapta trebuie sa astepti o zi deoarece dupa cezariana vei fi transferata la sectia de terapie intensiva unde vei sta pana a doua zi dimineata, apoi vei fi mutata intr-un salon si vei putea merge sa iti vezi bebelusul si il vei putea alapta."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.