Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 8 ani si 14 ani « inapoi

Mamici, copiilor vostri li se dau teme de vacanta, cate o culegere intreaga?

Raspuns mamica: "Li se dau teme cu carul... nu stiu ce sa zic... pe o parte este bine ca nu uita materia invatata si repetarea este mama invataturii, pe de alta parte le rapesc mult din timpul lor liber. Dar tinand cont cat de mult timp petrec in fata calculatorului este de preferat sa faca teme."

Raspuns mamica: "Nu mamico... are de facut exercitii la matematica dar nu o culegere intreaga ! Are si de citit destul ! Ma bucur ca li se da si pentru vacanta ca astfel nu mai are timp sa stea o zi intreaga la calculator sau televizor ! Are timp sa se si recreeze...."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.