Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Preconceptia « inapoi

Credeti ca nu ar trebui sa lasam fetitele sa se joace cu baietei?

Raspuns mamica: "De ce sa nu le lasam. nu conteaza sexul, important este sa se joace ei si sa se simta bine unul in compania celuilalt. Daca se inteleg bine, nu conteaza sexul. Important este sa nu faca prea multe prostioare dar prietenii cei mai buni de obicei sunt de sex opus."

Raspuns mamica: "Dimpotriva. Eu cred ca jocurile intre copii de ambele sexe ii va face mai comunicativi, mai sociabili. Am observat la copiii care se joaca doar cu parteneri de acelasi sex o oarecare retinere si afirmarea unei anumite superioritati. Si nu cred ca este benefic."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.