Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Daca sunt mult prea emotionala tot timpul, acest lucru imi poate afecta copilul?

Raspuns mamica: "De obicei femeile care sunt insarcinate sunt mai emotive si mai sensibile, insa nu trebuie duse aceste stari la extrema negativa. Tot ceea ce se intampla cu dumneavoastra si in jurul dumneavoastra poate afecta copilul. Incercati sa evitati inclusiv locurile sau activitatile care nu va fac placere."

Raspuns mamica: "Cred ca sunt multe femei care trec prin aceste stari emtive, melancolice; e normal as zice pentru ca devii mama, insa nu trebuie sa exagerezi, acesta este un moment de bucurie si ar trebui sa fii fericita; nu cred ca afecteaza copilul, insa incearca sa fii mai vesela pentru ca aceste momente sunt unice."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.