Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Bijuterii din argint sau bijuterii din aur? Ce ar merge la "nunta de argint" a unor cunoscuti?

Raspuns mamica: "Pai, de mers, merge si argintul si aurul. Depinde ce crezi ca le-ar face mai mare placere. Si aici nu ma refer la partea financiara. Eu cred ca as prefera ceva de argint, lucrat finut si cu pietre semipretioase. Este de efect, este si la moda. Alaturi de un aranjament floral.... Distractie placuta."

Raspuns mamica: "Depinde de foarte multi factori: ce vrei sa ii duci, ce fel de ruda iti este, cum stai cu buzunarul ... dupa parerea mea aurul este aur, altfel suna ... mai bine ii iei ceva mai mic si mai valoros ... deci votez pentru aur in defavoarea argintului ..."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.