Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cat lapte ar trebui sa consume zilnic un copil de 2 ani jumatate?

Raspuns mamica: "Din cate imi amintesc eu, in jur de 200-250 de ml pe zi. Cel putin. Pentru a aduce necesarul de calciu in organism. Sunt copii care beau si jumatate de kilogram, asta nu e nici o problema. Mai importanta este calitatea laptelui, decat cantitatea sa."

Raspuns mamica: "Cred ca daca consuma o cana de lapte dimineata la micul dejun si o cana inainte de culcare este suficient. La 2 ani si jumatate deja mananca mancare solida normal, un pranz cu ciorbita si felul doi, seara la fel o masa fomata din mancare solida ... Nici laptele in cantitate prea mare nu este bun."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.