Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Ce lucruri va place sa faceti impreuna cu partenerul de viata? Aveti pasiuni in comun?

Raspuns mamica: "Sa vorbim de spre orice. In special seara dupa ce adorm copiii stam si cate 2 ore si palavragim despre serviciu ... despre orice Ne place si sa jucam carti :D sau sa citim bancuri, sa ne plimbam, insa asta in special cand este cald, uneori iesim in curte si stam, vorbim."

Raspuns mamica: "Ne place sa ne plimbam si sa povestim. Doar ca asta nu se intampla prea des. Incercam sa ne ajutam la treburile gasei, pentru a putea fi impreuna. De cele mai multe ori nu suntem singuri, ci suntem alaturi de copii. Mai urmarim cate un film dupa ce adorm copiii."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.