Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Anticorpii mamei din lapte protejeaza copilul ?

Raspuns mamica: "Da, laptele matern ajuta copilul mult mai mult decat laptele praf. Laptele matern este foarte hranitor si este recomandat cel putin 2 ani, deoarece ajuta la intarirea sistemului imunitar si ajuta copii impotriva virusilor mai mult decat formulele de lapte."

Raspuns mamica: "Cu siguranta protejeaza copilul, de fapt eu cred ca doar anticorpii din laptele matern protejeaza copilul si nici un alt lapte nu poate oferi acesta protectie unui copil. De asta este important sa alaptam copilul inca din primele clipe de viata,cand avem acest colostru, si macar pana la 1 an."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.