Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Se spune ca anul 2013 a fost groaznic pentru femei. Stie cineva de ce?

Raspuns mamica: "Da, am aflat intre timp. Se pare ca anul trecut s-au inregistrat mult mai multe acte de violenta impotriva femeilor (violuri si casatorii fortate) fata de alti ani. Si in urma statisticile rezultate namarul femeilor care au trecut prin infern anul trecut a crescut cu 25 % ceea ce este foarte ingrijorator."

Raspuns mamica: "Habar nu am. Nu am auzit. Si de ce doar anul 2013? La noi femeile in fiecare an trebuie sa se intample cate ceva rau. Eu sincer in 2013 chiar am avut o gramada de probleme sincer. Probabil a fost un an cu ghinion na a fost la numarul 13, insa nu prea cred in astea."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.