Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Copii mici au alunite ?

Raspuns mamica: "Da au alunite.Spre exemplu fetita mea s-a nascut cu un semn pe fund si cu o alunita pe pisirica, apoi la cateva luni am observat si alte alunute, respectiv una pe picior, alta pe mana exact pe aceeasi mana si in acelasi loc ca al meu. Ma gandesc ca daca ai tu multe alunite, ca si eu am foarte multe."

Raspuns mamica: "Da, bineinteles ca au alunite; si baiatul meu are o alunita din nastere pe care a mostenit-o de la mine; avem amandoi aceeasi alunita, exact la fel, in acelasi loc. M-am emotionat putin cand am vazut-o prima data: am simtit ca este intr-adevar o bucatica din mine !"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.