Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

La a doua sarcina, la ce saptamana misca bebele, aveti idee?

Raspuns mamica: "In jurul varstei de 4 luni. Multe persoane spun ca misca mai devreme, cam pe la trei luni. La mine s-a intamplat pe la 18 saptamani. Niciodata o sarcina nu seamana cu alta, asa ca nu te alarma. Dar ca sa nu ai dubii, cel mai bine ar fi sa iti consulti medicul ginecolog."

Raspuns mamica: "Cel mai bine intrebi ginecologul, insa nu stiu daca are importanta ca e prima sau a doua sarcina, cred ca fiecare sarcina evolueaza in mod diferit si fiecare copilas este diferit, misca doar in momentele in care vrea el. Cel mai bine insa poti face o ecografie de sarcina, ca sa il vezi."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.