Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Trebuie purtat sutien in timpul sarcinii ?

Raspuns mamica: "Binenteles ca trebuie sa purtam sutien, deoarece noi pe timpul sarcinii suferim mai multe transformari inclusiv la sani. De aceea ar trebui sa purtam sutiene care sa ne sustina sanii, dar sa ne si protejeze. Exista la farmacii sutiene speciale pentru aceasta perioada. Dar daca sunt prea scumpe, puteti purta un sutien normal, dar fara arcurile de sub el, luati unul lejer care sa nu va stranga."

Raspuns mamica: "Categoric da! Sutienul trebuie sa fie de calitate, cupele sa fie ceva mai adanci si sa aiba neaparat o banda de sustinere jos. Sa te pregatesti sa schimbi sutienle pe care le ai, caci vei avea cu siguranta nevoie de o marime sau chiar doua mai mare din cauza ca sanii se vor mari. Apoi, dupa nastere si alaptare sanii vor reveni usor la dimensiunile initiale."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.