Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Are aproape 4 ani si se trezeste in mijlocul noptii, in fiecare noapte! Cum sa il dezvat?

Raspuns mamica: "Cred ca si-a facut un invat sa se trezeasca in fiecare noapte. Incearca sa schimbi ceva: de exemplu stinge lumina de veghe daca ai posibilitatea sa primeste lumina de afara pe geam. Sau muta-i jucariile in alta parte sa nu le vada cand se trezeste - asta daca vrea jucarioare noaptea!"

Raspuns mamica: "Da, este o problemq. trebuie sa-l dezveti de acest lucru. Si la mine cel mic de 1 an si 7 luni brusc se trezea in toiul noptii, dar dupa vreo 2 noptii de chin si plans si cand am inchis tot, televizor, lumina a inteles si nu s-a mai trezit. Speram sa nu o mai faca."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.