Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Am avut doua cezariene. Pot sa nasc natural a treia oara?

Raspuns mamica: "Nu. Uterul dumneavoastra nu va suporta o nastere naturala. Veti fi nevoita sa faceti si a 3-a cezariana, iar sfatul meu ar fi ca in momentul operatiei sa se faca si legare de trompe uterine pentru a evita o a 4-a sarcina. Femeilor care au nascut prima data prin cezariana, nu le se pot face mai mult de 3 operatii, fiind prea riscant pentru viata amandurora."

Raspuns mamica: "Eu stiu ca ai putea sa nasti, dar de cele mai multe ori se ajunge tot la cezariana, si, ca sa nu risti, mai bine faci cezariana din prima; oricum la a treia sarcina stiu ca se face cezariana, dar pe semnatura pacientei, caci e foarte riscant pentru amandoi si nimeni nu garanteza."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.