Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Dragi mamici, ati pleca in vacanta fara copilasi? Ar fi bine?

Raspuns mamica: "Daca copilul e prea mic (cateva luni, 1 an) si s-ar ivi vre-o ocazie mai deosebita care sa ma faca sa iau in calcul plecarea mea fara copil, poate, dar nu multe zile. Pentru asta trebuie sa am pe cineva de mare incredere ca sa stea cu copilul/copiii (cea mai potrivita fiind mama) . Nu cred ca gresesc daca as vrea si eu cateva zile de relaxare atat timp cat cineva de incredere se ocupa de copii."

Raspuns mamica: "Ar fi binevenita o vacanta fara copii, dar nu cred ca as fi linistita, si i-as exaspera cu telefoanele. Mai bine ii iau cu mine si ne distram impreuna. Totusi, daca aveti nevoie de o pauza in care sa fiti doar cu sotul, cautati o bunica de incredere cu care sa-i lasati pe cei mici si...lasati telefonul acasa, pentru a nu fi tentata sa sunati din 5 in 5 minute."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.