Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

A facut cineva vreun fel de analize de sange la copil de 18 luni?

Raspuns mamica: "Da, eu i-am facut fetitei mele, deoarece am avut-o internata si doctorul care o supraveghea a fost nevoit sa ii faca. I-am luat hemograma completa, urina, treaba mare si i-au facut si ecograf. Cam astea au fost analizele pe care i le-am facut prima oara."

Raspuns mamica: "Da, si cel mai bine ar fi sa-i ceri medicului vostru de familie o trimitere pentru analize - sange, scaun si urina, chiar daca copilasul ti se pare ca este sanatos. Nu trebuie neaparat sa intri in panica daca o analiza nu iese bine, de obicei copiii au o carenta de fier si de calciu, dar si viermisori."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.