Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Daca as vrea sa devin doica la domiciliul meu in mod oficial, trebuie sa ma calific sau doar sa ma inregistrez? Care este procedura de inregistrare?

Raspuns mamica: "Daca vrei sa devi bona, sa ai grija de copii cel mai bine ar fi sa faci cursuri de calificare si astfel sa te inscrii la o agentie si asa iti vei gasi mai usor o slujba in domeniu. In general oamenii cauta persoane calificate pentru a avea grija de copii lor."

Raspuns mamica: "Daca esti calificata poti fi doica foarte repede. Intotdeauna o calificare face minuni. Nu cred a este scumpa aceasta calificare si din cate stiu nu dureaza foarte mult aceste cursuri. Pentru parinti e important sa fii cooperativa si sa ai aceste cursuri."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.