Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Nasterea « inapoi

Voi putea sa ma deplasez dupa cezariana?

Raspuns mamica: "Vei putea sa te deplasezi dupa cezariana dar mai greu. Si eu am facut cezariana si cel putin prima saptamana a fost un chin cu mersul, mai ales ca trebuia sa ma ridic mereu la cel mic si sa il iau si in brate, sa il plimb cand plangea, sa il alaptez. In spital ti se administreaza in primele zile un calmant, dar cam atat."

Raspuns mamica: "Si eu am facut cezariana si mi-a fost foarte greu sa ma ridic din pat, dar mi s-a dat calmante pentru durere, cica nu sunt prea bune sa le luam, eu faceam 3 pe zi, dar vad ca nu m-a afectat deloc, acum depinde si de organismul fiecaruia, eu cand ma ridicam din pat ameteam."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.