Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

Cum sa fac copilul sa doarma? Orice, numai sa nu doarma :)

Raspuns mamica: "In primul rand, stabileste-i un program de somn. Sa doarma la anumite ore. Cu jumatate de ora inainte citeste-i o poveste, mangaie-l pe spate, canta-i un cantecel. De asemenea, asigura-te ca pui la loc ferit jucarii si tot ceea ce crezi ca il distrage de la somn!"

Raspuns mamica: "Oboseste-l pe timpul zilei (joaca, plimbare, muzica, curatenie), seara da-i mancare usoara, fara fructe, sucuri sau dulciuri. Tot seara faceti o baita si apoi un masaj ce ulei de lavanda, un pahar de lapte cald sau un ceai cald. Camera aerisita, fara sute de jucarii - una e de ajuns, o lumina slaba de veghe, o poveste si gata!"

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.