Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa tratez negii fiicei mele? Sau vor disparea de la sine?

Raspuns mamica: "Stiu ca exista ceva care arde negii insa nu stiu nici cum se numeste nici daca e recomandat la copii, cel mai bine ar fi sa intrebi un dermatolog sau sa consulti un medic naturist, sa nu incerci sa-i indepartezi prin cine stie ce metode babesti ca s-ar putea sa faci mai rau."

Raspuns mamica: "De obicei nu dispar de la sine, trebuie tratati corespunzator varstei. Se gaseste la farmacie un fel de gel special pentru negi de la Schol sau un creion criofarma, care are rolul de a ingheta negii si de a-i face sa pice/sa dispara. Nu incercati cu metode traditionale, mai ales la copil."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.