Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum se face inteles copilul ?

Raspuns mamica: "Atunci cand este mic, cred ca prin plans iti dai seama daca nu-i convine ceva ... de obicei plang cand le este foame, sete, vor schimbati sau pur si simplu vor afecrtiune ... cand este mai maricel, 9 10 luni deja stie sa aarate ce doreste ... de exemplu cand vroia sa o alaptez fetita ma tragea de bluza, dar avea vreo 6, 7 luni."

Raspuns mamica: "In primul rand atunci cand sunt mici, trag atentia parintilor, mai ales a mamei, prin plans - le este foame, trebuie schimbati de scutec, au dureri de burtica sau pur si simplu vor sa aiba pe cineva tot timpul in prezenta lor. Cand mai cresc, 9-10 luni, 1 an, vor incepe sa apuce sau sa-ti arate cu degetelul ce vor."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.