Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna seara


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii intre 1 si 4 ani « inapoi

De ce nu vrea fiul meu de doi ani si jumatate sa renunte la scutece?

Raspuns mamica: "Pentru ca ii este mai comod sa faca pipi sau caca in scutec. Sunt copii care accepta mai greu inlocuirea scutecului cu olita sau vasul de toaleta. Incercati sa-i cumparati o olita atractiva pentru a-i starni curiozitatea si incercati sa-l obisnuiti sa o foloseasca."

Raspuns mamica: "Pentru ca se simte mai bine si ii este mai bine daca face in scutec decat sa faca pe olita. Ar trebui sa incercati sa il puneti zilnic chiar daca nu face nimic sau sa incepi sa il pui imbract pe olita atunci cand se joca. Eu asa am facut cu fetita mea pana s-a obisnuit. Asa ca trebuie sa aveti multa rabdare si sa fi calma."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.