Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna dimineata


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Copii pana la 1 an « inapoi

Cum pot sa creez o rutina pentru bebelusul meu?

Raspuns mamica: "Atat timp cat urmezi un program, de exemplu cat este mic il poti alapta la cerere si va dormi cea mai mare parte a timpului, in general ... apoi pe masura ce cresc vei observa ca se trezesc la anumite ore; ai mei de exemplu, se trezeau cam la 3 ore si asa am reusit sa le fac programul, se trezesc, mananca si apoi se joaca, apoi iar dorm si tot asa; copiii pana intr-un an nu prea fac mai multe."

Raspuns mamica: "Incearca sa iti faci tu un program pe care sa il respecti. Da-i sa manance mereu la aceleasi ore, fa-i baita la ora stabilita, culca-l la ora la care l-ai culcat si ziua anterioara. El se va obijnui cu programul tau si il va respecta in cateva zile. Ai rabdare cu el."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.