Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ? Buna ziua


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Sarcina « inapoi

Sunt insarcinata in 9 saptamani si ma simt foarte rau - vreun sfat?

Raspuns mamica: "Da, un sfat foarte important:mergi la medic!! Eu intotdeauna am fost pentru mersul la medic atunci cand nu stiam din ce cauza ma simt rau, macar sa stiu ca este ceva normal de cum ma simt, greata, varsaturile, ametelile, chiar si durerile usoare de burta sunt normale, insa medicul trebuie sa confirme acest lucru."

Raspuns mamica: "Acum depinde cat de rau si ce inseamna asta. Dar pentru linistea ta si a familiei ar trebui sa mergi la medicul care iti monitorizeza sarcina si sa ii spui ce anume simptome ai si ce anume te doare ca sa fi sigura ca esti in stare buna si nu i nimic nici tu si nici copilul."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.