Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Cum pot sa-mi stapanesc nervii? Uneori sunt foarte violenta verbal, nu fizic!

Raspuns mamica: "Eu vad asta ca o lupta intre ceea ce-ti doresti si ceea ce simti. Cred ca ai nevoie de putin ajutor ca sa treci peste asta. Sau atunci cand ai nervi incearca sa faci ceva si sa te descarci. Uite de exemplu iesi afara, daca stai la tara si iei o sapa si-ti versi nervi pe o bucatica de pamant. Am dat si eu acum un exemplu dar poti apela la alte activitati."

Raspuns mamica: "Cel mai bine este sa constientizezi ca ce vorbesti poate afecta pe cei din jurul tau si pentru a te putea stapanii, cel mai bine respiri profund de trei ori si faci abstractie de tot ce este in jurul tau pentru cateva secunde si sa vezi ca te vei linisti putin."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii. Costume de baie.