Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Adolescenti « inapoi

Aveti incredere in adolescentii dumneavoastra ?

Raspuns mamica: "Eu inca nu am un adolescent acasa, baiatul meu are abia doi ani, dar sper sa pot avea incredere il el cand va deveni adolescent. Cred ca depinde foarte mult si de educatia primita acasa, de la parinti. Doar nu degeaba se spune: cum in cresti, asa il ai !"

Raspuns mamica: "Eu nu am inca un adolescent, fetita mea are doar 5 anisori, dar ar trebui sa le acordam toata increderea noastra. Nu trebuie sa le aratam ca nu avem incredere deoarece se vor inchide in ei si apoi nu ne vor mai spune chiar nimic. Ar trebui sa ni apropiem, si ca sa facem asta trebuie sa le aratam ca avem incredere in ei si in ceea ce fac."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.