Ajuta o Mamica - Acasa - de la mamica la mamica
logareinregistrarecastigatori & premiantiinformatii cadouricontact
 
Ne ajuti cu un raspuns ?


preconceptiasarcinanastereacopii pana la 1 ancopii intre 1 si 4 anicopii intre 4 si 8 ani copii intre 8 si 14 aniadolescentialte intrebari ale mamicilorcadouri mamici
| doar intrebari fara raspunsdoar intrebari cu raspunsultimele intrebari adaugatecele mai vizualizate intrebariultimele raspunsuri adaugate
 


Ajuta o mamica » Alte intrebari ale mamicilor « inapoi

Copilul meu are un ochi mai lenes. Ce trebuie sa fac?

Raspuns mamica: "Depinde ce varsta are copilul dumneavoastra. In primul rand trebuie sa mergeti cu el la un medic oftalmolog sa vedeti daca are probleme cu acel ochisor si daca necesita tratament sau ochelari. Daca ochisorul e prea lenes - ii puteti acoperi ochisorul bun cu o chestie ca de pirati, pentru a-l forta sa foloseasca si celalalt ochisor."

Raspuns mamica: "Acum nu stiu exact ce varsta are copilul dumneavoastra, dar iti recoman sa mergi cat mai devreme la un medic oftalmolog cat mai bun si sa ii faca un control amanuntit si atunci vei sti ce este de facut pe viitor si cum sa tratezi problema, asta daca trebuie corectata cu tratament."

Ne ajuti cu un raspuns ? Click aici!

* Vrei sa ajuti mamica care a solicitat ajutorul distribuind intrebarea pe pagina ta de Facebook? Poate o prietena cunoaste raspunsul la intrebare si ne poate ajuta! Multumim. Click aici pentru distribuire !

* Distribuie intrebarea pe Facebook
* Distribuie intrebarea pe Google+
* Distribuie intrebarea pe email* Comunitatea Ajuta o Mamica pe Facebook - http://www.facebook.com/AjutaOMamica
« inapoi 
 
© Copyright AjutaoMamica.Ro & CadoulMosului.Com Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.